Scherming

Omdat de scherminstallatie een grote invloed op het kasklimaat heeft, worden aan scherminstallaties steeds hogere eisen gesteld.

Omdat de scherminstallatie een grote invloed op het kasklimaat heeft, worden aan scherminstallaties steeds hogere eisen gesteld. De scherminstallatie moet goed en nauwkeurig sluiten, een klein schermpakketje hebben. Voor de vochtafvoer is de precieze instelling van een vochtkier zeer belangrijk. De betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van de aandrijvingen en eindbegrenzing worden steeds belangrijker. Door vele jaren ervaring en continu ontwikkelen, is een uitgebreide range aandrijvingen ontstaan. Voor de verschillende trek-duw schermen, draad- en rolschermen heeft Huima Specials de juiste aandrijving.
Speciaal voor grote kassen heeft Huima Specials een uniek aandrijfsysteem ontwikkeld om zeer grote scherminstallaties (oppervlaktes tot 4 Ha!) met 1 motor te bedienen.
 

TREK-DUW SYSTEEM

In scherminstallaties waarbij het scherm wordt voort bewogen door heugels, worden specifieke aandrijvingen gewenst. Door de vertraging in de heugels moeten de aandrijvingen sneller lopen. Doordat er bij het sluiten en op pakket trekken van het scherm geen slip is, moet de eindbegrenzing uiterst nauwkeurig instelbaar zijn. Huima aandrijvingen hebben een nauwkeurige en snelle eindbegrenzing zodat nauwkeurig kan worden gestuurd en zeer gecontroleerd een vochtkier kan worden getrokken.

Technische Specificaties

3-fase motoren

Cannot find the download. ID=330
T1-20-1,3 200
T1-60-1,3 600
T1-40-1,3 400
T10-40-1 400
T10-25-1 250
T2-80-1,3 800
T2-100-1,3 1000

L-serie

accessoires

KK
KS

Montagesteunen

MB2

INSTRUCTIES >>

TECHNISCHE INFORMATIE >>

TERUG NAAR Scherming
FaLang translation system by Faboba