Hijssystemen

Nieuwe teeltmethoden en een optimaal gebruik van het beschikbare oppervlak in de kas vereisen nieuwe aandrijfoplossingen.

Nieuwe teeltmethoden en een optimaal gebruik van het beschikbare oppervlak in de kas vereisen nieuwe aandrijfoplossingen.
Het reinigen en ontsmetten van de kas gaat sneller en eenvoudiger als de goten en verwarmingsbuizen met lange liggers veilig kunnen worden opgehesen en bij de reiniging niet meer in de weg hangen.
Om het kasoppervlak optimaal te benutten kunnen de goten dichter bij elkaar worden opgehangen. Om toch de benodigde werkzaamheden te kunnen uitvoeren moeten de goten om en om horizontaal of vertikaal verplaatst worden.
Bepaalde teelten vereisen een hijsbare gewasdraad. Bijvoorbeeld bij een hoge draadteelt in de komkommers. Ook hierbij wordt over een groot oppervlak alle gewasdraden in één keer opgehesen.
 

Teelthijssysteem

Bij het telen op teeltgoten wordt het lastig om de folie onder de goten en verwarmingsbuizen met lange liggers te verwisselen. Om de teeltgoten en verwarming veilig te kunnen hijsen heeft Huima speciale aandrijvingen ontwikkeld. Doordat het totale gewicht bij het hijsen van de teelt en/of het teeltsysteem zeer groot is, worden de optredende krachten ook zeer groot. Ook voor het hijsen van gewasdraden bij een hoge draadteelt in de komkommers is dit systeem geschikt.

Technische Specificaties

3-fase motoren

T20-20-10 200
TS2-32-20 320
TS3-90-18 900
TS3-130 1300

wormwielkasten

W3-80 800
W3-100 1000
Cannot find the download. ID=171
W2-30 300
W2-40 400

accessoires

KG
KK
KS

Montagesteunen

MB2
MB3

INSTRUCTIES >>

TECHNISCHE INFORMATIE >>

TERUG NAAR Hijssystemen
FaLang translation system by Faboba