Hijssystemen

Nieuwe teeltmethoden en een optimaal gebruik van het beschikbare oppervlak in de kas vereisen nieuwe aandrijfoplossingen.

Nieuwe teeltmethoden en een optimaal gebruik van het beschikbare oppervlak in de kas vereisen nieuwe aandrijfoplossingen.
Het reinigen en ontsmetten van de kas gaat sneller en eenvoudiger als de goten en verwarmingsbuizen met lange liggers veilig kunnen worden opgehesen en bij de reiniging niet meer in de weg hangen.
Om het kasoppervlak optimaal te benutten kunnen de goten dichter bij elkaar worden opgehangen. Om toch de benodigde werkzaamheden te kunnen uitvoeren moeten de goten om en om horizontaal of vertikaal verplaatst worden.
Bepaalde teelten vereisen een hijsbare gewasdraad. Bijvoorbeeld bij een hoge draadteelt in de komkommers. Ook hierbij wordt over een groot oppervlak alle gewasdraden in één keer opgehesen.
 

SCHOMMELSYSTEMEN

Om optimaal gebruik te maken van het kasoppervlak, worden de teeltgoten zo dicht mogelijk bij elkaar opgehangen. Om tussen de goten werkruimte te creëren, kunnen de goten om en om, horizontaal worden weg getrokken. Bij bijvoorbeeld paprika’s kunnen de gewasdraden om en om uiteen worden getrokken om een betere instraling van het licht in het gewas te kunnen krijgen.

Technische Specificaties

3-fase motoren

T2-80-1,3 800
T2-100-1,3 1000
T2-125-1,3 1250
Cannot find the download. ID=214

accessoires

KG
KK

Montagesteunen

MB2

INSTRUCTIES >>

TECHNISCHE INFORMATIE >>

TERUG NAAR Hijssystemen
FaLang translation system by Faboba