Welkom op de site van Huima Specials

Wij heten u van harte welkom op onze website.

Zowel vorm als inhoud zijn in een modern jasje gestoken. De producten zijn overzichtelijk ingedeeld naar marktsegmenten. Voor constructeurs is het eenvoudig om onder andere “dxf-files” en handleidingen te downloaden.

Gelijktijdig met deze website hebben wij ook onze documentatie vernieuwd.

Voor de verschillende marktsegmenten ontwikkelen en produceren wij al meer dan 75 jaar hoogwaardige aandrijvingen en aandrijfcomponenten. Wij blijven continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe aandrijvingen en het aanpassen en verbeteren van onze standaard aandrijvingen. Wij hechten grote waarde aan innovatie en zijn voortdurend alert op het integreren van de nieuwste technische ontwikkelingen.

Wij zijn in staat ideeën en wensen van klanten in samenspraak, om te zetten in innovatieve klantspecifieke aandrijfsystemen. Flexibiliteit staat bij Huima Specials hoog in het vaandel. Wij produceren van enkelstuks tot middelgrote series en assembleren, indien gewenst complete aandrijfunits. Wereldwijd worden onze innovatieve aandrijvingen toegepast.

Onze organisatie is gecertificeerd volgens de ISO-9001:2008 norm.

Natuurlijk horen wij uw reactie graag! Heeft u een opmerking? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.
 • Glastuinbouw
  Lees meer:
 • Agrarische Systemen
  Lees meer:
 • Industrieel

  Dankzij onze jarenlang opgebouwde kennis en ervaring in diverse branches, zijn wij in staat uw specifieke aandrijfprobleem te vertalen naar concrete en bruikbare oplossingen. Door te investeren in de meest geavanceerde CNC machines, al dan niet uitgevoerd met robotbelading, palletbelading of stafaanvoer, is Huima Specials uitstekend in staat vertande en fijnmechanische onderdelen te produceren. Door de combinatie van professioneel vertanden, draaien en frezen enerzijds en assemblage en engineering anderzijds, onderscheidt Huima Specials zich. Hierdoor is Huima Specials in staat om samen met u te komen tot een passende oplossing voor uw specifieke aandrijfwensen. Uw onderdelen kunnen wij vergezeld laten gaan van de benodigde meetrapporten. Onze organisatie is gecertificeerd volgens de ISO-9000-2008 norm. Flexibiliteit staat bij Huima Specials hoog in het vaandel. Wij produceren van enkelstuks tot middelgrote series en, indien gewenst, assembleren wij complete aandrijfunits. “Co-makership” is bij ons een begrip met inhoud. Wij hechten grote waarde aan innovatie en zijn voortdurend alert op het integreren van de nieuwste technische ontwikkelingen.

  Lees meer:
FaLang translation system by Faboba